tirsdag den 13. oktober 2015

Ny PR på. 13.300g

Lørdag d. 3 oktober var vi afsted igen Tobias og mig.
Vi havde regnet med at ligge samme sted som sidste gang, nu hvor det gik så godt.
Men desværre var pladserne i den ende optaget, så vi måtte vælge et andet spot.
Efter lidt søgen blev enige om at tage en gammel kendt plads, som også kastede fisk af sig sidste efterår.
Klokken var efter hånden blevet 15, før vi var klar til at lægge tackle ud. Vi sejlede første tackle "Snowman 20mm med en halv 16mm på toppen" ud til åkanderen til vores højre side. Andet tackle "Snowman med halv 16mm på toppen" blev sejlet til modsatte side foran nogle nedsunken grene som tidligere har givet fisk.
Vi går i bivien og hygger, men jeg tænker at jeg vil lave en stang 3 som jeg vil sejle ud langs sivkanten på vores venstre side.
Jeg laver en pop-up rig ala "withypool" med en enkelt 16mm "Pineapple" pop-up. Den bliver lagt Ca 25 meter nede langs sivkanten med en sparsom fodring omkring den.

Klokken 18.45
Vi smider pølser på panden og gør klar til aftensmad, da stangen i åkanderen drøner afsted ( sker altid når man har sat mad over ). Vi hopper i båden og får fisken presset ud af kanderne. Fisken giver ikke op så let og fiser fra den ene side til den anden. Fisken må dog overgive sig efter en kort ca 5 min. Intens fight.
Vægten siger 6.100g og den får friheden efter endt fotografering.


Omsider får vi spist aftensmad og vi ligger os i poserne og hygger,  henad 22.30 tiden falder Tobias i søvn og jeg tager posen godt op over ørene, men så går stangen langs sivene i et giga hyl så jeg nærmest falder ud af soveposen... Tobias vågn op..Der er fisk på! ... alt imens bidmelderen hyler derud af kommer også Tobias på benene og kommer mig til undsætning da jeg skal sejle båden rundt om et stort træ der ligger i vandet, før jeg kan fighte fisken. Jeg kommer rundt med båden og tager stangen fra en nu meget vågen Tobias. Fisken tager stadig udløb da vi omsider er ude på midten af søen.
Den fighter tungt og længe med lange udløb ind imellem og da den endelig kommer til overfladen kan jeg se at den er stor. Vi er helt elektriske da den endelig glider over netkanten og vi kan dårligt samle os.  Jeg fjerner rig og stang og vi sejler ind til land. Da jeg løfter fisken er jeg ikke i tvivl om at det er en PB.
Det er en SpejlKarpe og vægten siger 13.300g 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar